Dension smart phone dock

0 beoordeling(en).
Model: smart phone dock
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €96,54 Excl. BTW: €79,79

Universele smart phone car kit - Dock'n'Drive met Dension

 


Handsfree bellen

Blader door uw telefoonboek veilig en comfortabel, en bel handsfree met behulp van de auto luidsprekers en de ingebouwde microfoon van de Car Dock.

Muziek via luidsprekers van de auto
Luister naar de muziek op jesmart phone in de auto, navigatie, instructies, Internet radio of andere app geluiden via de autospeakers. Audio-aansluiting is plug-and-play via de AUX-in of FM.

Voorruit of Dash Mount
Dock en verwijder je smart phone met één hand in de auto. De Car Dock kan gemonteerd worden op de voorruit of op het dashboard in horizontale of verticale positie. Roteren is mogelijk met een twist, zelfs onderweg.

Smart phone opladen –
Opladen vanaf uw 12V (sigarettenaansteker) aansluiting. Het opladen wordt verstrekt aan 5V/1A om zwaar verbruik te ondersteunen.

Gratis App –
Rijden met de Car Dock Mode App op je smart phone, die een veilige, comfortabele en bestuurder gebruiksvriendelijke interface biedt. Met de gratis App kun je muziek afspelen, bellen en navigeren in de auto op een simpele en veilig manier, terwijl de premium versie er de Car Finder en Internet Radio functies aan toevoegt.

De
Dension auto dock is voor de smart phone een speciaal ontworpen cradle, die in combinatie met de app 'Car Dock' (verkrijgbaar bij iTunes) het beste maakt van je smart phone. Dension Car Dock maakt van je smart phone een controlecentrum voor uw communicatie en entertainment behoeften in de auto .

Met de grote
touch screen iconen van de Dension Car Dock Mode applicatie wordt het een uiterst gemakkelijke bediening in het voertuig.