Pioneer AVH-Z2200BT

0 beoordeling(en).
Merk: Pioneer
Model: AVH-Z2200BT
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €399,00 Excl. BTW: €329,75

Pioneer AVH-Z2200BT

Dubbeldin multimedia radio met USB en Bluetooth.

De Pioneer AVH-Z2200BT is het instapmodel met ondersteuning voor Apple Carplay. Op het 6.2 inch touchscreen is via een geheel vernieuwde "Simple & Easy" userinterface alles overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Spotify APP, Bluetooth handsfree en audiostreaming zijn standaard aanwezig op dit Pioneer toestel, net als een aansluiting voor een achteruitrijcamera. 
    
Handsfree bellen.
 
De Pioneer AVH-Z2200BT is uitgerust met Bluetooth 1.6. Hiermee krijgt u een glasheldere spraak tijdens telefoongesprekken. En kunt u op een eenvoudige manier uw muziek streamen vanaf uw 
smartphone. 
 
Een veel gehoorde klacht van muziek streamen via bluetooth is dat de geluidskwaliteit over het algemeen te wensen over laat. Pioneer heeft een nieuwe techniek ontwikkeld 'Sound Retriever AIR' die de kwaliteit van gestreamde muziek aanzienlijk verbetert.
 
Apple carplay.
 
De AVH-Z2200BT is standaard voorzien van Apple CarPlay. CarPlay is een slimmer, veiliger en geavanceerder systeem om de iPhone in de auto te gebruiken.
 
Met CarPlay kunnen iPhone-gebruikers op een intuïtieve manier bellen, Maps gebruiken, naar muziek luisteren en berichten openen via SIRI eyes free of via touchscreen.
 
FLAC bestanden.
 
Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de geluidsapparatuur in de auto. Pioneer heeft in dit nieuwe model de mogelijk om ook FLAC bestanden af te spelen, FLAC is een 'Lossless' digitaal audio formaat waar een echte Hi-Fi liefhebber zeer blij mee zal zijn. 
 
Kenmerken:
 
- Maximum uitgangsvermogen MOSFET 50W x 4
- Bluetooth handsfree en audiostreaming 
- Spotify app ondersteuning
- CD/DVD speler 
- Superieure audio en video componenten
- MP3, WMA, WAV, AAC en FLAC-audiobestanden
- Apple Carplay
- Grafische equalizer met 13 banden 
- Auto EQ, Auto Time Alignment