Defender lichtbalk

0 beoordeling(en).
Model: Defender
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €0,00 Excl. BTW: €0,00

Wij bieden verschillende lichtbalken aan. Deze zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, zoals draai- of flitslampen, LED lampen, halogeen, een combinatie hiervan of onopvallende verlichting. U kunt ervoor kiezen om zelf uw lichtbalk op te bouwen uit verschillende onderdelen.

 

Defender

De lichtopbrengst van deze DEFENDER is fenomenaal en toon aangevend in de markt. Hierdoor bent u nog beter 360 graden zichtbaar.

Policarbonaat lenzen worden gemonteerd op een getrokken geanodiseerd aluminium profiel. De voor-, zij- en achterkant wordt altijd uitgevoerd met een heldere buiten lens, hierdoor heeft u de meest krachtige lichtopbrengst van de verschillende LED modules die gemonteerd kunnen worden. De bovenkant van de lens is uitgevoerd in zwart.

De DEFENDER dakset van Premier Hazard en Code 3 is samen te stellen naar individuele eisen van de gebruikers. In de DEFENDER dakset van Premier Hazad en Code 3 kunnen verschillende soorten LED-modules geplaatst worden, alley-lights (huisnummerzoekers) en take-down lights (Witte LEDlampen aan de voorzijde).

• Verzien van de toonaangevende TriCore technologie.
• Lage Ampérage verbruik
• 7000 Candela bij piek gebruik
• 2 tot 2,5 maal meer lichtopbrengst dan welke dakset ook op een hoek 45 en 60 graden.
• Diverse configuraties voorzien van de Europese certificaten ECE 65 en EMC directive 95/54/EC