Ritregitratie

Ritregitratie

Carcenter Hifi Systems bv Is met Ctrack een samenwerkingsovereenkomst aangegaan om haar diensten en producten uit te breiden. Het doel van Carcenter Hifi Systems bv is om uw vloot efficiënter te maken. Hiervoor hebben wij gekozen voor de oplossing van Ctrack die naadloos aansluiten op onze doelstellingen.


ctrack

 

Wat is ritregistratie en welke voordelen biedt het u?

 

 

 

Direct inzicht
Met het ritregistratie systeem van Ctrack heeft u direct live inzicht in uw buitendienst. Hoe laat zijn uw medewerkers van huis of van de werkplek vertrokken? Welke adressen/klanten hebben zij vandaag bezocht? Welke route hebben zij gereden? Hoe hard hebben zij gereden?

Voorkomen van bijtelling
In samenwerking met de Belastingdienst heeft Ctrack de gewenste rapportage opgezet. Hierdoor ontvangt u automatisch een sluitende fiscale rapportage uit het systeem.

Efficiëntere inzet
Uw installatie-, service- of verkoopmedewerkers efficiënter plannen? Ook dit is mogelijk met Ctrack, door het live inzicht in de buitendienst kunt u direct in spelen op veranderingen en vragen van klanten.

Overige rapportages
De rapportages die u uit het systeem haalt zijn helder en overzichtelijk. Zij bieden u volledig inzicht in de werktijden, reistijden en het rijgedrag van uw medewerkers.

Altijd & overal toegankelijk
Via de Ctrack online applicatie krijgt u, 24/7, real-time alle gewenste informatie over uw buitendienst medewerkers. Via elk internet toegankelijk apparaat; uw smartphone, tablet of PC.

Heeft u behoefte aan nog meer informatie?

Neem dan direct contact op met Carcenterhifi systems bv te Rosmalen op telefoon nummer 073-5220069 of via email info@carcenterhifi.nl

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
€5.002,69
Verplicht melden: overschrijding 500 kilometergrens Heeft u een auto van de zaak en een verkl..
€5.002,69
Bestellen