Cruiscontrole

Cruiscontrole

 

Cruiscontrole inbouwen

Betrouwbaar en relaxt reizen met een cruiscontrole van o.a. JohnGold of Mr.cruis

Een cruise control meet uw snelheid en neemt de functie van het ingetrapt houden van uw gaspedaal over. Het inbouwen van een cruise control maakt autorijden gemakkelijker en helpt u ook besparen op uw autokosten. Met behulp van een cruise control zult u namelijk minder brandstof verbruiken, wat uiteraard beter is voor het milieu. Verder assisteert een cruise control u bij het voorkomen van onnodige snelheidsovertredingen, u kunt de gewenste (toegestane) snelheid namelijk zelf handmatig instellen.

Wanneer u besluit een cruise control te laten inbouwen is het raadzaam dit door een gespecialiseerd bedrijf te laten uitvoeren. Een cruise control inbouwen is immers een gecompliceerde aanpassing die veilig en betrouwbaar geïnstalleerd dient te worden.

Hedendaags hoeft een auto niet standaard met een cruise control uitgevoerd te zijn. Door nieuwe technieken zijn vrijwel alle (moderne) voertuigen geschikt voor de inbouw van een cruise control. Zodoende kan een cruise control tegenwoordig ook worden ingebouwd bij auto’s met een elektrisch gaspedaal. Het inbouwen van een cruise control bij een voertuig met een elektrisch gaspedaal is enkel gecompliceerder dan bij een voertuig met een gaskabel of een gasstang.

Ook het brandstof type is niet van invloed op het inbouwen van een cruise control. Toch blijft het altijd raadzaam om eerst even navraag te doen bij ons om er zeker van te zijn dat zich geen problemen voor kunnen doen.

 

 

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
€699,00
GoldCruise cruisecontrole Wat is een Gold cruisecontrol? Laten we het de persoonlijke snelheid..
€699,00
Bestellen