BOXMORE LXE K165 S3.1

€ 179,00

Productinformatie "BOXMORE LXE K165 S3.1"

BOXMORE LXE K165 S3.1

Productinformatie

2-Weg 16,5 cm componenten systeem met compacte 20 mm soft-dome tweeter, veelzijdig 12 dB crossover en een 3 Ohm midwoofer met ongekende prestaties.

20 mm Soft-Dome Tweeter

De 20 mm Logix tweeter is zeer compact vorm gegeven maar levert desondanks uitstekende prestaties. Door de compacte vormgeving past deze tweeter achter vrijwel elk af-fabriek tweeter rooster. Dankzij het uitgekiende crossover voegt de tweeter zich bovendien naadloos bij de midwoofer.

Dankzij de meegeleverde op- en inbouwaccessoires kunnen de tweeters eenvoudig en estethisch verantwoord gemonteerd worden. Verder zijn de Logix 20 mm tweeters compatibel met de voertuigspecifieke adapters uit de Blox lijn. Met deze optioneel verkrijgbare adapters kunnen de Logix tweeters perfect gemonteerd worden in een veelvoud aan automerken en modellen.

165 mm High Efficiency Woofer

De Logix 16,5 cm woofer combineert hoog rendement met hoge belastbaarheid en een uitstekend frequentiebereik zonder noemenswaardige resonanties. Hierdoor sluit de woofer ook zonder lowpass filter naadloos aan op de 20 mm soft-dome tweeter.

Mede dankzij de High-Roll surround beschikt de woofer over ongekende dynamiekreserves zodat ook het zwaardere werk geen probleem zal zijn voor deze luidsprekers.

Door de beperkte inbouwdiepte en slank vormgegeven basket is de woofer bovendien in vrijwel elke 16,5 cm opening probleemloos in te bouwen.

12 dB Crossover

Het slanke 12 dB crossover stuurt uitsluitend de tweeter aan en draagt zodoende bij aan de flexibiliteit en inbouwgemak van het systeem. In auto's waar de woofer bijvoorbeeld in het portier is gemonteerd en de tweeter op het dashboard of in de raamstijl levert dit geen problemen op met de bekabeling.

Verder is het mogelijk om het volume van de tweeter in 4 stappen aan te passen op dat van de woofer, van +2 dB tot -4 dB.

Specificaties

RMS Vermogen80 Watt
Impedantie3 Ohm
Spreekspoel25 mm
FrameStaal
ConusPP
Buitendiameter166 mm
Inbouwdiameter142 mm
Inbouwdiepte60,5 mm

Boxmore
Boxmore

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.