Verzenden en Retourneren

Verzenden
Al onze zendingen gaan via GLS. Pakketten boven de 32 kg en met een afmeting langer als 1m70 kunnen niet worden verzonden via de pakketpost en worden via GLS of DHL cargo verzonden. De kosten hiervan kunt u bij ons opvragen. Vermeld het product dat uw wilt laten verzenden. De kosten van een cargo zending beginnen bij E 30,- per pakket. Pakketten via welke via cargo worden verzonden mogen een afmeting hebben van 200cm bij 60cm bij 60cm.

Verzendkosten worden automatisch door onze website berekend. U krijgt de verzendkosten te zien alvorens u uw bestelling volledig afrond. Mocht u niet akkoord gaan met de berekende bestelling kunt u er ten alle tijden voor kiezen de bestelling niet af te ronden. Als u contact met ons op wilt nemen omtrent de verzendkosten kunt u een e-mail sturen naar: info@carcenterhifi.nl

Retourneren Mocht het artikel beschadigd zijn aangekomen of mocht er een onderdeel ontbreken dient u dit zo snel mogelijk aan ons te melden. U kunt uw retouraanvraag richten aan:
info@carcenterhifi.nl

Zorg dat u een duidelijke omschrijving van het probleem in de e-mail zet en dat u eventueel een foto toevoegd van de schade / het gebrek.

Wij proberen uw retouraanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen.

Voeg een copie van de factuur toe aan uw retourzending en voeg een brief toe met de klachtomschrijving. Dit zorgt ervoor dat we uw retouraanvraag snel kunnen behandelen.

Herroepingrecht
Als consument heeft u een "bedenktijd" van 7 werkdagen. Binnen deze periode kunt u het goed zonder opgaaf van redenen retoursturen aan Carcenter Hifi Systems. Carcenter Hifi Systems heeft het recht om bij retourzending de reeds gemaakte verzendkosten in rekening te brengen. De termijn van 7 werkdagen begint te lopen vanaf het moment dat het goed geleverd is.

Het herroepingsrecht geld niet voor goederen of diensten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden, of die snel kunnen bederven of verouderen.